Elektrische werkzaamheden

Onze diensten kunnen worden uitgevoerd in de Scheepsbouw, Industrie en Civiele Techniek en Zonnepanelen Bouw. Uitgebreide implementatie van een ontwerp, engineering, montage / installatie tot en met aansluiting en onderhoud. Ook kunnen onze diensten worden gebruikt bij de uitvoer van nieuwbouw projecten, alsmede bij renovatie of modernisering.

Elektrische schakelkasten

Onze vernieuwde hal voor de bouw van elektrische schakelborden, verdeelkasten en desktops heeft als opzet Spamar Techniek dichterbij het turnkey concept te brengen, dit alles volgens de hoogste kwaliteitsnormen en tegen een concurrerende prijs voor onze klanten.

Onze technici, projectleiders zijn beschikbaar tijdens elke fase van het project, ze verlenen ondersteuning bij het ontwerp, de uitvoering en begeleiding van de montage.

Spamar Techniek bied daarom complete elektrische oplossingen voor schepen, verpakkingsindustrie, raffinaderijen, tunnels, bruggen en andere faciliteiten. Tevens kunnen wij een volledige dienstverlening aanbieden voor installatie, elektrische dienstverlening, montage en systeemintegratie.

VCA Spamar Techniek VCA Spamar Techniek

Wij bieden panelen en schakelkasten volgens klantspecificaties en vermogenscomponenten in overeenstemming met de projectvereisten en besteksvoorschriften.

Laswerken

Laswerken omvatten verschillende lasprocessen, solderen, hardfacing en thermisch snijden van metalen en thermoplastische kunststof met behulp van ontvlambare gassen of elektrische vlamboog.

Onze medewerkers hebben de benodigede ervaring en certificaten zoals VCA, SEP, A1. Tevens de benodigde uitrusting om metaal te bewerken en laswerkzaamheden uit te voeren. Ons belangrijkste doel is de hoogste kwaliteit producten en diensten aan klanten aan te bieden. We garanderen een professionele aanpak wat betreft kwaliteit, prijs en tijdige levering van projecten.

Metaalbewerking

Metaalbewerking omvat draaien, frezen, snijden en rechttrekken. We maken de laatste bewerking en de montage van de objecten.

Projecten kunnen in zowel in Nederland als daarbuiten worden uitgevoerd. Projecten kunnen worden uitgevoerd in nieuwbouw, renovatie of onderhoud in de scheepsbouw en industrie. Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers zijn 24/7 beschikbaar om in Nederland en in het buitenland te werken.

Snel contact

Als u vragen heeft schrijf ons, bel of bezoek ons kantoor. We zullen antwoorden op eventuele vragen.

+31 (0) 639 826 300

info@spamartechniek.nl

Oslo 1; 2993 LD Barendrecht

meer

Why Us?

1

Gekwalificeerde medewerkers met DNV- en VCA-certificaten

2

Ervaring is opgedaan over de hele wereld

3

Hoge kwaliteit van aangeboden diensten

4

Een uitgebreid aanbod van slotenmakers en lasdiensten

5

Implementatie van projecten in het buitenland