Over het bedrijf

Ons bedrijf ontwikkelt zich dynamisch, en wij kenmerken ons door het aanbieden van diensten van hoge kwaliteit onder volledige professionaliteit. Dankzij gekwalificeerd personeel hebben we tevreden klanten in Nederland en overige landen binnen de Europese Unie verkregen. Wij bieden onze diensten met succes aan in Nederland en in het buitenland. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons bedrijf.

Spamar Techniek werd opgericht in 2019 als voortzetting van activiteiten binnen de Scheepsbouw, Industrie en bevindt zich in Barendrecht met een ervaring van 20 jaar. Het bedrijf heeft een gespecialiseerd en ervaren team van medewerkers en sterk gemotiveerd managementpersoneel. Al onze medewerkers hebben scheepsbouw, industriële en productie ervaring opgedaan in Nederland en omringende landen.

Spamar Techniek is gespecialiseerd in installatie van elektrotechnische projecten met een gevarieerde moeilijkheid graad en omvang. Daarnaast voorzien wij in het plaatsen van buizen, funderingen, kabeldoorgangen en prefabricage van kant en klare elementen.

Wij beschikken over een productiefaciliteit die zich bezighoudt met de bouw van elektrische schakelkasten, aansluitdozen en desktops tot aan middenspanning. Hierbij voorzien wij ook in design en engineering.

Ons doel is om naast de activiteiten in de Scheepsbouw, Industrie en Civiele Techniek en Zonnepanelen Bouw toonaangevend te zijn in de productie van schakelkasten volgens de hoogste kwaliteitsnormen op korte tijd en tegen een concurrerende prijs voor binnenlandse - en buitenlandse klanten.

Onze technici zijn beschikbaar bij elke fase van het project, ze helpen bij het ontwerpen, uitvoeren en begeleiden van de montage en voorzien in inbedrijfstelling Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers zijn 24/7 beschikbaar.

DNV Spamar Techniek VCA Spamar Techniek

Snelle contacten

Als u vragen heeft schrijf ons, bel of bezoek ons kantoor. We zullen antwoorden op eventuele vragen.

+31 (0) 639 826 300

info@spamartechniek.nl

Oslo 1; 2993 LD Barendrecht

meer